Logo

Forskellen på ribben, spareribs og revelsben

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Forskellen på ribben, spareribs og revelsben

Spareribs, ribben, kamben

 

Forskellen på ribben, spareribs og revelsben

Revelsben, en skive

 


Forskellen på ribben, spareribs og revelsben


Ribbensteg med svær


Hvad er forskellen på revelsben og spareribs? Det er ikke et dumt spørgsmål, faktisk er det ret godt.


For der er nemlig forskellige opfattelser af hvad revelsben og spareribs egentlig er, og selv langt ind i supermarked-branchen er der uenigheder.


Men grundlæggende er revelsben et stykke ribben (en “skive”) med et godt stykke kød på. Typisk en 3-5 centimeter høj. De kan også være uden ben.


Spareribs er hele rækker af ben, som du måske kender fra de færdige pakker fra supermarkedet. Disse spareribs laves af kamben, og dem er der en god opskrift på her.


Det er den helt korte og enkle forklaring.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (16 stemmer)
Siden er blevet set 17.543 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her